FOTO  HNK Višići proslavili naslov prvaka u Županijskoj/Kantonalnoj ligi seniora

HNK Višići proslavili naslov prvaka u Županijskoj/Kantonalnoj ligi seniora

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha i osvajanja titule (prvenstvo prekinuto zbog corone), višićki klub je šampion i u sezoni 2020./21. i to ponovno uz impresivan učinak od ukupno 18 pobjeda, 1 neodlučen ishod i 1 poraz, osvojenih 55 boda i +53 gol-razliku.

U zadnjem kolu nogometaši HNK Višići trebali su odigrati zadnju utakmicu sezone protiv HNK Branitelj ali se oni nažalost nisu pojavili pa je utakmica registrirana rezultatom 3:0 za Višiće.  Umjesto Branitelja na teren su ”uskočili” višićki veterani te se odigrala revijalna utakmica. Utakmicu je sudio ženski trojac koji se već polako udomaćio na Čaerima - Lea Čepo, Laura Dugandžić i Petra Obradović.

Uoči utakmice dodijeljene su medalje i pehar koji je uručio Lazar Martinović, Antonio Blažević i Oliver Glibo, tajnik Nogometnog saveza HNŽ.  Nakon utakmice je pripremljen domjenak  kojim je proslavljen još jedan uspjeh višićkog nogometa. Najbolji strijelac prvenstva je Danijel Bilić sa 23 pogotka a klub mu je izradio prigodnu nagradu, zlatnu kopačku.


Na utakmici se mogao premijerno vidjeti novi dres HNK Višići koji je odnedavno u prodaji.

Očito je da HNK Višići imaju kvalitetu, a i ambiciju za Drugu ligu FBiH Jug  te će Uprava naporno raditi na tome da se to ostvari u budućnosti, a ponajviše na infrastrukturi i financijama.

IZVOR: visici.com