Mostar SG Staklorad odbranio naslov prvaka BiH u futsalu

 Mostar SG Staklorad odbranio naslov prvaka BiH u futsalu

Vatrometom i kasnijom svečanošću igrači, stručni stožer, Uprava i prijatelji Mostar SG Staklorada proslavili su drugi uzastopni naslov prvaka BiH u futslu. Prethodno su predstavnici Nogometnog saveza BiH uručili pehare i medalje, i to po okončanju utakmice posljednjeg kola u kojoj je Mostar SG porazio Zrinjski.

U do kraja ispunjenoj dvorani USRC Midhat Hujdur – Hujka promovirana je klupska himna koju je napisao Anes Oručević, a  izveli Semin Merzić i Ervin Husagić. 

Klupski čelnici pred početak utakmice uručili su prigodne poklone autoru i izvođačima himne. Večer su uljepšale članice plesnog studija Mo stars koje su na poluvremenu izvele dvije točke, a pred početak napravile špalir kroz koji su u dvoranu istrčali igrači najuspješnijeg bh. futsal kluba u sezoni za nama.

Pred početak  je član Predsjedništva Mostar SG Staklorada Alen Đuliman uručio poklon i bivšem igraču i treneru kluba, a danas treneru Zrinjskog, Goranu Melheru. Mostar SG u narednoj sezoni ponovo će predstaviti Bosnu i Hercegovinu u UEFA futsal kupu.