Obavijest o ždrijebu natjecateljskih brojeva u DRUGOJ LIGI «JUG» za natjecateljsku 2018/19 godinu

Obavijest o ždrijebu natjecateljskih brojeva u DRUGOJ LIGI «JUG» za natjecateljsku 2018/19 godinu

                Temeljem odluka IO NS F BiH utvrđen je kalendar natjecanja za jesenski dio natjecateljske 2018/2019 godine, vrijeme ždrijebanja i ŽNS kojem je povjereno vođenje natjecanja u DRUGOJ LIGI «JUG» za natjecateljsku 2018/2019 godinu.

                 Imajući u vidu odredbe Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja zakazujemo ždrijebanje klubovaDRUGE LIGE «JUG» .

                Ždrijebanje natjecateljski brojeva klubova obavit će se u ČETVRTAK 19 . SRPNJA 2018. GODINE U MOSTARU, U PROSTORIJAMA SPORTSKOG SAVEZA GRADA MOSTARA, ULICA DR. ANTE STARČEVIĆA 34, S POČETKOM U 13:00 SATI.

                Molimo vas da klubove sa prostora vašeg ŽNS obavijestite o zakazanom ždrijebanju kako bi se mogle izvršiti kvalitetne pripreme za početak natjecateljske sezone.

                 Temeljem ostvarenih rezultata u  sezoni 2017/2018 sljedeći klubovi su kandidati za natjecanje u DRUGOJ LIGI «JUG» u sezoni 2018/2019:

A) NS HNŽ/K  MOSTAR (DEVET KLUBOVA) - 1.BJELOPOLJAC, 2.BRANITELJ, 3.BROTNJO, 4.CIM, 5.KLIS, 6.NEUM, 7.RAMA, 8.STOLAC, 9.TURBINA

B) ŽNS ŽHB LIVNO: (ČETIRI KLUBOVA) - 1.KAMEŠNICA, 2.SLOGA(U), 3.TOMISLAV, 4.TROGLAV 1918

C) ŽNS ZH ŠIROKI BRIJEG:(TRI KLUBA) - 1.GRUDE, 2.POSUŠJE, 3.SLOGA(LJ)

                Isto tako po Odluci IO NS F BiH klubovi koji imaju financijske obveze prema SAVEZIMA koji su vodili natjecanje u prošloj sezoni ,suspendirani  su i ne mogu biti ždrijebani.

                Svi klubovi moraju zadovoljiti osnovne infrastrukturne kao i ostale kriterije koje su propisane u Propozicijama natjecanja za sezonu 2018/2019. Teren na kome će igrati novi drugoligaš FK BJELOPOLJAC mora biti primljeni od nadležne komisije za prijem terena.

                Temeljem odredaba Propozicija natjecanja svi klubovi su obvezno dostaviti podatke koji se traže u «Upitniku» kako bi se mogao izraditi adresar klubova koji se natječu u DRUGOJ LIGI «JUG» (Upitnik u prilogu).

                Molimo  klubove da se na ždrijebanju pojave sa  popunjenim «Upitnikom» kako bi mogli upotpuniti svoju evidenciju o natjecanju klubovima u DRUGOJ LIGI «JUG» u natjecateljskoj 2018/2019 godini u cilju bolje komunikacije tijekom natjecateljske sezone.

 

Za sastanak predlažemo slijedeći dnevni red:

 

1. Potvrda kluba za natjecanje (potpisana i ovjerena) i predaja popunjenog upitnika

 

2. Ždrijebanje natjecateljskih brojeva klubova Druge lige „JUG“,

 

3. Uvid u kalendar natjecanja i izmjene i dopune Propozicija natjecanja DL,

 

4. Tekuća pitanja

 

NAPOMENA: Na sastanku klub može predstavljati samo osoba koja je posjeduje za to potpisano i ovjereno ovlaštenje/punomoć, izdato od strane osobe za zastupanje i predstavljanje kluba.

 

U nadi potpunog odziva na zakazano ždrijebanje natjecateljski brojeva upućujemo vam športske pozdrave.

 

S štovanjem!                    

 

          Tehnički tajnik Velija Pirić                                                                     

  Povjerenik za natjecanje -  Mile Prusina