Održana Skupština NS HNŽ/K

Održana Skupština NS HNŽ/K

Redovna godišnja sjednica Skupštine Nogometnog saveza Hercegovačko-neretvanske županije održana je 24.3.2014. u hotelu Ero.  Na sjednici su bila prisutna 25 predstavnika klubova od 29 koliko ih egzistira u HNŽ-u.

Jednoglasnom odlukom Skupštine u Nogometni savez HNŽ-a primljeni su novi klubovi: HNK Neum, ŽN/FK Mostar, MNK Vjekoslav Arapović i MNK Sofić.

Predsjednik NS HNŽ-a Ivan Beus podnio je izvješće za 2013. godinu, te utvrdio prijedlog proračuna za tekuću godinu.

Rdovna godišnja sjednica Skupštine Nogometnog saveza Hercegovačko-neretvanske županije održana je danas u hotelu Ero.  Na sjednici je bilo prisutno 18 predstavnika klubova od 28 koliko ih egzistira u HNŽ-u.

Jednoglasnom odlukom Skupštine u Nogometni savez HNŽ-a primljeni su novi klubovi: HNK Neum, ŽNK Mostar, MNK Vjekoslav Arapović i MNK Sofić. U protekloj godini Savez je ostao četiri kluba, od natjecanja su tako odustali HNK Rama, MNK Karaka, te županijski ligaši Sloga i Lipanjske zore.

Predsjednik NS HNŽ-a Ivan Beus podnio je izvješće za 2013. godinu, te utvrdio prijedlog proračuna za tekuću godinu. U Savezu tako planiraju ostvariti prihod od 60 000 KM, dok su planirani rashodi 53 000 KM. - See more at: http://www.pogled.ba/clanak/skupstina-ns-hnz-a-plan-proracuna-za-tekucu-godinu-iznosi-60-000-maraka/47651#sthash.uPmsmION.dpuf