Ždrijebanje parova Županijske/Kantonalne lige NS HNK/Ž

Ždrijebanje parova Županijske/Kantonalne lige NS HNK/Ž

U petak 5.9.2014. godine u 10 sati u prostorijama NS HNK/Ž obavljeno je ždrijebanje parova Županijske/Kantonalne lige NS HNK/Ž za sezonu 2014/2015. Na ždrijebanju su bili prisutni svi predstavnici klubova i članovi takmičarske komisije NS HNK/Ž.

Nogometna sezona u Županijskoj ligi NS HNK/Ž počinje 20. rujna. I ove sezone kao i prošle natjecat će se 9 klubova, s tim da umjesto novog drugoligaša FK Blagaj u ligi nastupa HNK Rama. 

U Županijskoj ligi HNŽ-a će tako ove sezone nastupati: Buna, Cim, Bjelopoljac, Kruševo, Rama, Neum, Lokomotiva, Međugorje i Jasenica. 

Parovi prvog kola su: FK Lokomotiva - FK Bjelopoljac, HNK Rama - HNK Kruševo, HNK Neum - HNK Jasenica i NK Cim - HNK Buna. U prvom kolu slobodna je ekipa NK Međugorja.

Županijskim ligašima veliku potporu pružila je Vlada HNŽ-a, koja je u proljetnom dijelu protekle sezone financirala službene osobe, a sa istim će nastaviti i u jesenjem dijelu sezone 2014/2015. Ovom prilikom NS HNK/Ž zajedno sa klubovima Kantonalne/Županijske lige upućuje zahvalu Vladi HNŽ-a na sponzoriranju Županijske/Kantonalne lige NS HNK/Ž.